Implantologie

dr. Kerkeni
Islem

Gepassioneerd door orale implantologie, Mr. KERKENI Islem kan u vaste en esthetische oplossingen bieden voor de vervanging van uw ontbrekende tanden.

Lid van verschillende wetenschappelijke verenigingen (ITI , FOR , EACim , SMD , SAPO ,…), maakt de heer Kerkeni er een erezaak van deel te nemen aan verschillende opleidingen om zijn patiënten de meest geschikte, meest recente en vooral minst invasieve oplossingen aan te bieden voor elke situatie.

Hij zal u met plezier ontvangen in ons centrum, u zijn gespecialiseerd advies geven en een glimlach op uw gezicht toveren.

Wat is implantologie en tandheelkundige implantaten?

Implantologie, een tak van tandheelkunde die zich toelegt op tandheelkundige implantaten

Een natuurlijke tand heeft twee hoofdcomponenten: de kroon, het zichtbare deel van de tand, en de wortel, het deel van de tand dat in het kaakbot onder het tandvlees zit.

Implantologie is de tak van de tandheelkunde die zich bezighoudt met tandheelkundige implantaten. Een tandheelkundig implantaat werkt als een kunstmatige wortel van een tand, omdat het in het kaakbot wordt ingebracht, ofwel de bovenkaak of de onderkaak. Het heeft vaak de vorm van een schroef en is gemaakt van titanium of een titaniumlegering.